Fish and chips (I)

Mofturi, nazuri, fasoane. Un sclifosit, un fandosit, un izmenit, asta sunt. O pacoste când e vorba de mâncare. Cum să fii altfel, când ai avut norocul să guşti din roadele pământului gătite de cei mai buni bucătari din lume? Şi nu vorbesc aici de faimoşii bucătari cu stele Michelin pe umăr, pe care am avut şansa să îi cunosc în Englitera, ci de femeile din viaţa mea: mama Nuţa, ma’ Vergica, maică-mea (adică doamna Nuţi) şi soţia mea, Mariana.

Continuarea în săptămânalul Buletin de Mehedinți

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s